Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Τα παιδιά νομίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Θέμα με Κεϊτά»

Ενοχλημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας στο ματς με τη Βέροια εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου και αναφέρθηκε στην αλλαγή του Κεϊτά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες της Κέρκυρας στην ήττα με 4-0 από τη Βέροια, τονίζοντας ότι οι παίκτες του νομίζουν ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και πως θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα του.

«Ο λόγος που βγήκε ήταν αγωνιστικός, από εκεί και πέρα είναι ένα εσωτερικό θέμα, που όπως έχουμε λύσει ότι άλλο εσωτερικό θέμα έχει προκύψει στην ομάδα μας, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση», ανέφερε για την αλλαγή του Κεϊτά στο 33ο λεπτό.

Αναλυτικά:

-την ήττα από τη Βέροια: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, βγάλαμε 2-4 μεταβάσεις αρκετά καλές, αλλά όπως είπα και πριν, θεωρώ καθοριστική την στιγμή της επίτευξης του πρώτου γκολ για την Βέροια, σε μία αδράνεια δική μας σε στατική φάση, όπου είχαμε πει ότι έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, μια και οι στατικές φάσεις είναι δυνατό σημείο της Βέροιας.

Δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε ρόμβο, δοκιμάσαμε οτιδήποτε είχαμε στον πάγκο μας επιθετικά. Όταν το πηγαίνεις έτσι το παιχνίδι, είναι λογικό, ότι η Βέροια με πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή και βρίσκοντας χώρους, μπόρεσε να πάρει και τη νίκη. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι η έκταση του σκορ που δεν έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, έχω την εντύπωση ότι τα παιδιά νομίζουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, γιατί έχουμε ακόμα τις αγωνιστικές που έχουμε και πρέπει να κλείσουμε με καλή εικόνα, όπως είχαμε μέχρι τώρα, την φετινή χρονιά.

Από αύριο θα πρέπει να μιλήσουμε, ευτυχώς είναι και η διακοπή, που πάντα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα σου δίνει τον χρόνο να ανασυνταχθείς και να κοιτάξεις τα επόμενα ματς. Επαναλαμβάνω ότι στόχος της ομάδας είναι να μπορέσουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Ναι μεν ο πρώτος στόχος ήταν η επίτευξη της σωτηρίας, αυτό έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβαστούμε και τον εαυτό μας και την ομάδα που εκπροσωπούμε και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, για να έχουμε άλλη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για την αλλαγή του Κεϊτά και το γεγονός ότι πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια: «Ο λόγος που βγήκε ήταν αγωνιστικός, από εκεί και πέρα είναι ένα εσωτερικό θέμα, που όπως έχουμε λύσει ότι άλλο εσωτερικό θέμα έχει προκύψει στην ομάδα μας, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση. Να πω ότι με 25 πόντους θα επιτευχθεί η σωτηρία μίας ομάδας, 25-26, κανείς δεν ξέρει όμως, κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x