Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Θα ήταν άδικο αν πέφταμε»

Θα ήταν άδικο να μην παραμείνει η Κέρκυρα στη κατηγορία σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου την επόμενη του «διπλού» επί του Εργοτέλη.

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ που δίνει η Κέρκυρα την επομένη της νίκης (2-1) επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο, που την έφερε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει τον στόχο της.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην συνολικά καλή εικόνα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και ανάφερε πως θα ήταν άδικο αν η Κέρκυρα υποβιβαζόταν.
Επιπλέον, ο κ. Γρηγορίου αναφέρθηκε και στη φάση της σύγκρουσης του Γκορκς με τον Μάρκοβιτς που… πάγωσε όσους έβλεπαν το Εργοτέλης - Κέρκυρα.

Αναλυτικά μίλησε στους Βάιο Τσούτσικα, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή: «Νομίζω ότι στις περισσότερες ισοβαθμίες είχαμε το πάνω χέρι, αλλά όπως και να το κάνεις όταν δεν έχεις δεν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή δεν μπορείς να είσαι ήσυχος».

-τη «μάχη» της παραμονής:«Όταν φτάσαμε στους 40 βαθμούς και θεωρήσαμε ότι έχουμε σωθεί και η διαφορά με τις ομάδες τότε έμοιαζε μεγάλη. Θεωρητικά λέγαμε ότι με το πρόγραμμα που είχαν πως είχαμε σωθεί. Είδαμε ότι ο Πανθρακικός πήρε βαθμούς με Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ που δεν υπολόγιζε κανείς. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών φέρανε το όριο εκεί που έχει πάει».

-την καλή εικόνα της Κέρκυρας φέτος: «Αυτό είπα και εγώ και στους παίκτες όσoν αφορά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, από τις υπόλοιπες ομάδες θεωρητικά ήμασταν μέσα στους καλύτερους , οπότε θα ήταν άδικο να είμαστε σε αυτές τις ομάδες που θα πέσουν. Κυρίως όσoν αφορά τη φετινή Κέρκυρα γιατί ήμασταν μια καλή ομάδα. Είχαμε αρκετές ατυχίες και θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 7 με 8 βαθμούς ακόμα».

-την αναμέτρηση Βέροια - Πανθρακικός: «Ο αγώνας του Πανθρακικού με την Βέροια είναι το πιο κομβικό ματς. Από τη μία η Βέροια δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη βαθμολογικά όσον αφορά την παραμονή. Ο Πανθρακικός απ’ την άλλη θέλει μόνο τη νίκη ώστε να… βλέπει σωτηρία».

-τη φάση της σύγκρουσης του Μαρκόφσκι με τον Γκορκς: «Ο Μάρκο πήγε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ γιατί δεν αισθανόταν καλά. Ευτυχώς είναι καλά και θα ταξιδέψει μαζί μας. Ήταν σοκαριστική η στιγμή του τραυματισμού, αλλά και ο Μάρκο φεύγει προς το κέντρο του γήπεδο γιατί δεν έχει καταλάβει τι γινότανε επειδή ζαλιζόταν, εξ άλλου αντικαταστάθηκε δύο λεπτά αργότερα. Ο Γκορκς έπεσε πολύ άσχημα, είναι ακόμη στο νοσοκομείο, όμως απ’ όσο γνωρίζουμε θα βγει αύριο και αυτός».

-τους στόχους του και της ομάδας την επόμενη σεζόν: «Όταν φτάσαμε στους 40 βαθμούς ξεκινήσαμε το πλάνο για τη νέα σεζόν. Υπογράψαμε νέα συμβόλαια σε αρκετά παιδιά και εγώ ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια. Το τελευταίο δεκαήμερο παγώσαμε λίγο αυτό το κομμάτι μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Πλέον βέβαια αυτό αποτελεί πλεονέκτημα. Πέρσι είχαμε πολύ λίγο χρόνο να ετοιμάσουμε την ομάδα για τη Σούπερ Λιγκ. φέτος μας δίνεται από πλευράς μεταγραφών αλλά και οργάνωσης να παρουσιάσουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x