Stoiximan Super League

«Γυάλισε» ο Κίκε Φλόρες στην ΑΕΚ

Η άκρως ελκυστική περίπτωση του Κίκε Φλόρες προστέθηκε στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζει η ΑΕΚ και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται (πλέον) και ο Κίκε Φλόρες. Η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού προστέθηκε σε αυτές που εξετάζει η Ένωση εν όψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Ο προπονητής της Γουότφορντ θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και το ματς με τη Σάντερλαντ την Κυριακή (15/05, 17:00) θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της νυν ομάδας του.

Ο 51χρονος κόουτς ανέλαβε τον σύλλογο της Premier League πέρυσι και την οδήγησε με μεγάλη άνεση στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η αψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο που συνδέει τις δύο πλευρές.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εντός των «κιτρινόμαυρων» που βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του και παράλληλα το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ. Στη Γουότφορντ είχε υπογράψει έναντι 800.000 ευρώ ετησίως και αυτό το ποσό μπορεί να του το δώσει η Ένωση.

Ο Κίκε Φλόρες ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια πήγε κατά σειρά στις Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε το Europa League το 2010. Πέρασε από την Αλ Αίν, προτού επιστρέψει στη Χετάφε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x