Stoiximan Super League

Γύρισε και προπονήθηκε με μάσκα ο Μάνταλος!

Επέστρεψε από την Ιταλία ο Πέτρος Μάνταλος και φορώντας την ειδική μάσκα του έκανε ατομικό πρόγραμμα ξεκινώντας τον αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεραπεία ο Αλμέιδα, αγωνία για Βάργκας

Από το πρωί της Τρίτης επέστρεψε από την Ιταλία ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με την ειδική μάσκα που θα φοράει για περίπου 1.5 μήνα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αφού συνάντησε τον ιατρό ο οποίος του έκανε την επέμβαση στην μύτη, «ανέβηκε» στα Σπάτα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ φορώντας την μάσκα του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μαζί… ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του περιμένουν με αγωνία τον απεικονιστικό έλεγχο που θα υποβληθεί την Τετάρτη ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη αφού ταλαιπωρείται από κάκωση στον αριστερό προσαγωγό. Τέλος, ο Ούγκο Αλμέιδα συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στην Ένωση θα συνεχίσουν τις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (10.30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x