Αγγλία

«Η Premier League δεν θα υποχρεώσει τους παίκτες να παίξουν. Όποιος θέλει μπορεί να κάτσει σπίτι»

Επιτακτική ανάγκη για τις ομάδες της Premier League να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, σε σημείο που δίνουν το ελεύθερο στους παίκτες ακόμα και να μείνουν σπίτι αν το επιθυμούν.

Σε κρίσιμη εβδομάδα έχει μπει η Premier League, καθώς την Παρασκευή σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις για τον τρόπο που θα είναι δυνατή η επανεκκίνηση της σεζόν.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη (7/5), η κυβέρνηση θα εξετάσει τους περιορισμούς και κατά πόσο θα είναι δυνατή η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, ακόμα και σε μικρά γκρουπ.

Είναι δεδομένο ότι μερικοί παίκτες είναι ανήσυχοι, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, οι ομάδες έχουν ήδη ειδοποιήσει πως όσο δεν νιώθουν ασφαλείς να επιστρέψουν, τότε έχουν τη δυνατότητα να κάτσουν στο σπίτι τους.

«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει. Όλα εξαρτώνται από τους ίδιους», ανέφερε ένας ιδιοκτήτης ομάδας της Premier League στο αγγλικό Μέσο και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ολοκληρώσουμε τώρα τη σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε», τονίζοντας πως αν δεν διεξαχθούν τα εναπομείναντα 92 ματς, τότε πολλές ομάδες θα έρχονταν σε οριακή οικονομική κατάσταση.

«Αν περιμένουμε το εμβόλιο, θα είχαμε 18 μήνες χωρίς ποδόσφαιρο και 90% των ομάδων θα χρεοκοπούσε. Ακόμα κι αν απολύαμε το 95& του προσωπικού μας, πάλι θα χρεοκοπούσαμε, καθώς θα έπρεπε και πάλι να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x