Ιταλία

Η Serie A συνεχίζει ακάθεκτη με… ντέρμπι!

Η κούρσα της Serie a συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, με τα βλέμματα να στρέφονται στο παραδοσιακό ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους. Η αυλαία ανοίγει σήμερα με την Σαμπντόρια να υποδέχεται την Μίλαν.

Η δράση στην Ιταλία συνεχίζεται και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με την τέταρτη αγωνιστική να ξεκινά σήμερα και να περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού η Ίντερ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Η ψυχολογία των «νερατζούρι» δεν είναι καθόλου καλή, μιας και χθες η ευρωπαϊκή πρεμιέρα συνδυάστηκε με μια παταγώδη αποτυχία και μια αρνητική εμφάνιση, που είχε ως επακόλουθο την ήττα από την Χαποέλ Μπερ Σεβά με 2-0.

Στην αντίπερα όχθη, οι «μπιανκονέρι» προετοιμάζονται για τον σπουδαίο αγώνα, έχοντας στην άκρη του νου τους πως ακόμη και αν η Ίντερ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, δεν παύει να είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια εκτός έδρας αναμέτρηση σε ένα γήπεδο που πολλές φορές χρειάζεται να υπερβάλλεις εαυτόν για να επικρατήσεις.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Γιουβέντους νιώθει την «ανάσα» τόσο της Νάπολι όσο και της Ρόμα που την διώκουν, περιμένοντας στη γωνία ένα στραβοπάτημά της. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αφού στην πρεμιέρα του Champions League αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Σεβίλλη.

Αναφορικά τώρα με τα αγωνιστικά, η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ δεν υπολογίζει στον Ανσάλντι που ακόμη δεν έχει ενταχθεί στο σύνολο, ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους γνωστούς απόντες Μαρκίσιο και Στουράρο.

Από το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει και η κόντρα της Φιορεντίνα με τη Ρόμα, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League να αναζητά το τρίποντο που θα τη βοηθήσει να σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, και τους «τζιαλορόσι» να θέλουν να συνεχίσουν με το πόδι στο γκάζι, με τις βλέψεις τους να είναι υψηλές.

Σήμερα, όμως, η τέταρτη αγωνιστική στη Serie a ξεκινά με μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και τη Μίλαν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαμπντόρια, προσπαθώντας να αλλάξει άρδην την κακή της εικόνα και να δείξει έστω κάποια δείγματα του παλιού καλού της εαυτού.

Από την άλλη, η δυσκολοκατάβλητη Σαμπντόρια, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τους καλύτερους οιωνούς, θα προσπαθήσει απλά να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μίλαν, η οποία ακόμη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα εν μέσω διοικητικών αλλαγών.

Οι Γενοβέζοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Πάβλοβιτς και τον Άλβαρες που είναι τιμωρημένος, ενώ οι «ροσονέρι» θα παραταχθούν με απουσίες στην άμυνα αφού θα λείψει τόσο ο Ζαπάτα όσο και ο Ντε Σίλιο. Απών και ο Κούτσκα που είχε δεχθεί κόκκινη.

Στα υπόλοιπα, η Νάπολι που θέλει να διατηρήσει άρρηκτη τη σχέση της με την κορυφή αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μπολόνια, στοχεύοντας σε νίκη και πειστική εμφάνιση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/9

Σαμπντόρια-Μίλαν 21.45

Σάββατο 17/9

Λάτσιο-Πεσκάρα 19.00
Νάπολι-Μπολόνια 21.45

Κυριακή 18/9

Ουντινέζε-Κιέβο 13.30
Κάλιαρι-Αταλάντα 16.00
Κροτόνε-Παλέρμο 16.00
Σασουόλο-Τζένοα 16.00
Τορίνο-Έμπολι 16.00
Ίντερ-Γιουβέντους 19.00
Φιορεντίνα-Ρόμα 21.45

Η επόμενη(5η) αγωνιστική

Τρίτη 20/9

Μίλαν-Λάτσιο 21.45

Τετάρτη 21/9

Μπολόνια-Σαμπντόρια 19.30
Αταλάντα-Παλέρμο (21.45)
Γιουβέντους-Κάλιαρι
Κιέβο-Σασουόλο
Ουντινέζε-Φιορεντίνα
Πεσκάρα-Τορίνο
Ρόμα-Κροτόνε
Τζένοα-Νάπολι

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x