Κύπελλο Ελλάδας

Η ανταλλαγή «πυρών» ΑΕΚ-Ολυμπιακού

Ο τελικός είναι στον αέρα, αλλά Ολυμπιακός και ΑΕΚ ξεκίνησαν από χθες να… παίζουν μπάλα εκτός γηπέδου. Δείτε την ανταλλαγή ανακοινώσεων και θέσεων με βαρείς χαρακτηρισμούς από τις δυο πλευρές.

Στο γήπεδο είναι άγνωστο το αν και πότε θα αναμετρηθούν, αλλά στα… λόγια έχουν ξεκινήσει ήδη τη μάχη οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των βοηθών του Σιδηρόπουλου, οι οποίες έχουν τινάξει στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου, οι δυο ομάδες ενεπλάκησαν σε «χαρτοπόλεμο» με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» που απευθυνόταν μεν στον Σταύρο Κοντονή, ωστόσο αναφερόταν και στην «Ένωση», κάνοντας λόγο για «παράνομη διοίκηση» σε αυτήν.

Ακολούθησε τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων» που σχολίασαν ότι κανένα μέλος της δικής τους διοίκησης δεν είναι υποχρεωμένο να παρουσιάζεται δυο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός απάντησε ότι «κανείς από τη διοίκηση του συλλόγου δεν έχει υπάρξει τρόφιμος φυλακών», με την ΑΕΚ να απαντά εκ νέου, αναφερόμενη στον Αιμίλιο Κοτσώνη και την πρόταση του εισαγγελέα να καταδικαστεί με ισόβια για την υπόθεση του Noor 1.

Οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν εκ νέου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη «αρχιερέα του λαθρεμπορίου στη χώρα», ενώ την αντιπαράθεση έκλεισε (;) η «Ένωση» λίγο αργότερα, σημειώνοντας ότι «είναι δική σας επιλογή ποιόν θεωρείτε ως τον απόλυτο εφιάλτη σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x