Κύπελλο Ελλάδας

Η αντίδραση της ΑΕΚ στο ποστάρισμα Κυριάκου για επανάληψη του τελικού

Δείτε τι έλεγαν στην ΑΕΚ για την πρωτοφανή θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Κυριάκου, ο οποίος έκανε λόγο για επανάληψη του τελικού Κυπέλλου. Ο Δημητρόπουλος, ο Άρης και ο… Ντέμης.

Άμεσα, όπως είναι λογικό, ενημερώθηκαν στην ΑΕΚ για την τοποθέτηση -μέσω facebook- από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος είπε το πρωτοφανές, ότι αν η «Ένωση» πιστεύει, πράγματι, ότι το λάθος του επόπτη Καλφόγλου στον χθεσινό τελικό Κυπέλλου ήταν σκόπιμο, να ζητήσει την επανάληψη του αγώνα και ο «δικέφαλος του βορρά» θα συναινέσει.

Στην ΑΕΚ, φυσικά, δεν θα απαντήσουν επίσημα σε όσα έγραψε ο κ. Κυριάκος, καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος, μιας και δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς επανάληψη της αναμέτρησης. Θύμιζαν ανεπίσημα, μάλιστα, στις μεταξύ τους συζητήσεις, ότι ανάλογη πρόταση είχε γίνει από τους «κιτρινόμαυρους» τη σεζόν 1999-2000, όταν, πέντε μέρες μετά το περιβόητο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία του Δημητρόπουλου, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-0 του Άρη. Στο πρώτο γκολ της, όμως, η μπάλα δεν είχε περάσει ποτέ τη γραμμή -αφού ο Κατεργιαννάκης είχε αποκρούσει την κεφαλιά του Καψή!

Θέλοντας να καταδείξει τη διαφορά της από τους «ερυθρόλευκους», λοιπόν, η «Ένωση» είχε ζητήσει η ίδια την επανάληψη του αγώνα, με μπροστάρη τον Ντέμη Νικολαϊδη, με τη διοίκηση να υιοθετεί και να ακολουθεί την πρότασή του! Τίποτα, όμως, δεν συνέβη, ακριβώς επειδή δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x