Αγγλία

Η αντίδραση του Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε για τον Ιμπραΐμοβιτς

Όταν ρωτήθηκε ο Ιμπραΐμοβιτς για τα σενάρια που τον φέρνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, οπότε ήρθε η σειρά του Ζοσέ Μουρίνιο να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φημολογία.

Ένα από τα πιο διαφημισμένα σενάρια του φετινού καλοκαιριού είναι αυτό που φέρνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πολύ κοντά στο «Ολντ Τράφορντ», ώστε να ξανασμίξει με τον αγαπημένο του προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Σουηδός άσος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σενάριο, αλλά αρκέστηκε μόνο στο να αποθεώσει τον Πορτογάλο τεχνικό, εκφράζοντας την άποψή του ότι θα πετύχει σίγουρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τον πρώην άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να μην δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις, ήταν η σειρά του Ζοσέ Μουρίνιο να σχολιάσει τη φημολογία και το έκανε σύμφωνα με τον «Guardian» στο περιθώριο ομιλίας του σε απόφοιτους προπονητικής σχολής στη Λισαβόνα.

«Οι καλοί μου φίλοι, πάντα παραληρούν για μένα», σχολίασε με προφανή διάθεση για χιούμορ ο πετυχημένος τεχνικός και συνέχισε, απαντώντας στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παίκτες από την Πορτογαλία:

«Όχι, όχι, σίγουρα δεν θα πάρω κανένα από την Πορτογαλία στο Ολντ Τράφορντ», είπε λακωνικά, αλλά άκρως κατατοπιστικά ο «Special One».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x