Ελλάδα

Η αντιπρόταση Χαριστέα για την Επιτροπή Εξομάλυνσης

Η αναζήτηση για τα μέλη που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εξομάλυνσης συνεχίζεται, με τον Άγγελο Χαριστέα να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις.

Συνεχίζεται η αναζήτηση των μελών που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εξομάλυνσης, που θα ηγηθεί σε αυτή την κρίσιμη περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Άγγελος Χαριστέας, δέχθηκε πρόταση να είναι μέλος της επιτροπής, αλλά η μόνιμη εγκατάσταση του στην Ολλανδία, δυσκολεύει τη συμμετοχή του. Όμως, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 εμφανίστηκε θετικός στο να συμμετάσχει από άλλο πόστο, προτείνοντας να αναλάβει την θέση του υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων, κάτι που του επιτρέπει πρακτικά η διαμονή του στο εξωτερικό.

Από την άλλη, το όνομα του Άγγελου Μπασινά «παίζει» εκ νέου, παρά την αρχική διάψευση του ίδιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπασινάς δεν αποκλείεται να αναλάβει επικεφαλής στις εθνικές ομάδες, έχοντας την γενική εποπτεία.

Επιπλέον, θετικός είναι και ο Γιώργος Μπίκας στο να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του αρχιδιαιτητή και περιμένει απλά να δει την υπόλοιπη σύνθεση της επιτροπής για να δώσει το τελικό «οκ» για την συμμετοχή του στην Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x