Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ… δεν κάνει διακοπές!

Σαν να μην σταμάτησε ποτέ το πρωτάθλημα φέρθηκε η ΑΕΚ! Με τον Γιακουμάκη να δείχνει ζεστός (πετυχαίνοντας δυο γκολ) και τον Αϊντάρεβιτς να εκπλήσσει ευχάριστα, έβαλε… φιλική πεντάρα στη Λαμία (5-0).

Με τη σοβαρότητα αγώνα πρωταθλήματος αντιμετώπισε η ΑΕΚ το φιλικό με τη Λαμία.

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο (παρά τις δυο διαφορετικές ενδεκάδες), η «Ένωση» επιβλήθηκε 5-0 στο παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Με πρωταγωνιστή τον Αϊντάρεβιτς, που εξέπληξε ευχάριστα με την εμφάνισή του, η ομάδα του Χιμένεθ είχε διευρύνει από το ημίχρονο κιόλας το σκορ.

Αφού λοιπόν ο Αλβανός μέσος έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 2’ (με ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από σέντρα του Μασούντ), ανέλαβε δράση ο επίσης ορεξάτος Γιακουμάκης.

Ο Έλληνας επιθετικός τελείωσε άψογα τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, πλασάροντας ιδανικά τον Μελίσσα στο 29’ (έπειτα από κάθετη πάσα του Μπακασέτα) και μετατρέποντας σε γκολ την όμορφη σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο που του έβγαλε ο Αϊντάρεβιτς στο 45’.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι πέρα από το γκολ και την ασίστ, ο Αλβανός είχε κι ένα εντυπωσιακό σουτ από το κέντρο (που για λίγο δεν «κρέμασε» τον Μελίσσα), ενώ μοίρασε και αρκετές καλές μπαλιές που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

inner

Από ‘κει και πέρα και παρόλο που άλλαξε η ενδεκάδα κατά τα 9/11 από τον Χιμένεθ, η ΑΕΚ παρέμεινε εξίσου σοβαρή. Κι ο Χριστοδουλόπουλος (που αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της στο β’ μέρος) επέστρεψε στα γκολ από εκτελέσεις φάουλ: Χάρη σε ωραίο χτύπημα στο 89’ που έστειλε την μπάλα στη γωνία του Πίτκα.

Δεν ήταν όμως αυτό το ωραιότερο γκολ, γιατί ο νεαρός Μεληκιώτης (που είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Κλωναρίδη) έκλεψε την μπάλα στις καθυστερήσεις και τελείωσε με ωραίο «σκάψιμο» πάνω από τον Πίτκα τη φάση.

inner

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Γιαννούτσος, Χουλτ, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης (64’ Μεληκιώτης), Λόπες, Λιβάγια

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Σελίμ, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Μπούντνικ

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρομάνος, Άστσεριτς, Άντρονικ, Λινάρδος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πριντέτα, Μπουλούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x