Europa League

«Η ΑΕΚ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη»

Με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ -τονίζοντας ωστόσο ότι δικός τους στόχος θα είναι μονάχα η νίκη στο ΟΑΚΑ- μιλούν στην Αούστρια. Διαβάστε τι είπε ο Τόρστεν Φινκ και ο Φλόριαν Κλέι.

Πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ έχουν άπαντες στην Αούστρια Βιέννης.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα, ο Τόρστεν Φινκ, αλλά και ο παίκτης του, Φλόριαν Κλέι, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ.

Ξεκαθάρισαν ωστόσο ότι δικός τους στόχος αύριο το βράδυ θα είναι μονάχα το τρίποντο που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Η ΑΕΚ προέρχεται από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και προερχόμαστε από επτά αήττητα παιχνίδια (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνει το ματς με τη Μίλαν). Είναι δύσκολο, αλλά είναι σημαντικό να συγκεντρώσουμε πόντους για να ανέβουμε βαθμολογικά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τόρστεν Φινκ.

Όσο για τον Κλέι, δήλωσε από την πλευρά του: «Αμυντικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως με την Σάλτσμπουργκ (0-0). Η ΑΕΚ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Πάμε στο παιχνίδι για τη νίκη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως με την Σάλτσμπουργκ. Πιστεύω ότι είναι εφικτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x