Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ θέλει τον Σαμάκ»!

Ακόμη ένα όνομα και μάλιστα βαρβάτο ρίχνουν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ οι Γάλλοι. Ιστοσελίδα αναφέρει πως η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 32χρονο, Μαρουάν Σαμάκ, που έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Ένα νέο όνομα, το οποίο μάλιστα αν έρθει στην Ελλάδα θα προκαλέσει αίσθηση, ρίχνει γαλλική ιστοσελίδα στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Η Ένωση, που ψάχνει διακαώς για επιθετικό, εμφανίζεται σύμφωνα με το «24matins.fr» να κινείται για την απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ.

«Ο free agent από τις 30 Ιουνίου όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας, ενδέχεται να αποχωρήσει από την Αγγλία. Για τον 32χρονο πρώην επιθετικό της Μπορντό, που σημείωσε 10 γκολ σε 66 εμφανίσεις με τον λονδρέζικο σύλλογο μετά το πέρασμά του από τις Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

inner

Την περσινή σεζόν ο Μαροκινός επιθετικός αγωνίστηκε σε 12 ματς (10 για την Premier και δύο στο FA Cup) χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα. Συνολικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μετράει 103 ματς με 15 τέρματα. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από το Champions League όσο και από το Europa, αφού έχει παίξει με τις φανέλες των «κανονιέριδων» και της Μπορντό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x