Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ του εύκολου γκολ

Με τον Πατίτο να δημιουργεί και τον Αλμέιδα να εκτελεί η ΑΕΚ έδειξε από την πρεμιέρα (4-1 την Ξάνθη) πως φέτος έχει εύκολο το γκολ.Στροφή σε Βέροια,καμία ανησυχία για τον Πορτογάλο.Δύσκολα ο Λάζαρος.

Δίχως να φορτσάρει για μεγάλο διάστημα, αλλά έχοντας αρκετά ξεσπάσματα με κυριότερο αυτό στην εντυπωσιακή της εκκίνηση στο ματς, η ΑΕΚ έδειξε με το «καλημέρα» στο νέο πρωτάθλημα πως έχει ανέβει επίπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρήγαγαν ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές φάσεις με άξονα τον Πατίτο που κατέγραψε δύο ασίστ και είχε αρκετές ακόμη δυνάμει τελικές πάσες, ενώ ο Αλμέιδα έδειξε ικανός να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του σκοραρίσματος πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Είναι εμφανές πως η «Ένωση» φέτος έχει ανέβει επίπεδο μεσοεπιθετικά και η μεγαλύτερη διαφορά της από πέρσι είναι το εύκολο γκολ, χάρη στην ποιότητα των παικτών της. Κι όλα αυτά δίχως να είναι ακόμη 100% έτοιμοι Πατίτο και Αλμέιδα, αλλά και χωρίς να έχει προλάβει να προσφέρει (πλην ενός πολλά υποσχόμενου φιλικού) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από σήμερα στην ΑΕΚ η προσοχή στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια για την τέταρτη αγωνιστική, που ακόμη δεν έχει οριστεί από τη Super League (και δεν αποκλείεται να γίνει Σάββατο επειδή Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ παίζουν Πέμπτη για το Europa League). Ο τραυματισμός του Αλμέιδα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση (σπασμό οσφυϊκής μοίρας) δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει ο Χριστοδουλόπουλος. Η θλάση που υπέστη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και η οποία απαιτεί περίπου δεκαήμερη αποχή από τη δράση καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλει να πιέσει τον παίκτη υπό το φόβο υποτροπής, προτού να είναι πανέτοιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x