Stoiximan Super League

Η αφεντιά του Τζανετόπουλου φτάνει μέχρι την Πορτογαλία!

Η φήμη του Άνταμ Τζανετόπουλου φαίνεται πως έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα, κάνοντας τους Πορτογάλους να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, χαρίζοντας του τον όρο «wonderkid».

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, όμως υπάρχουν κάποιοι που θυμούνται τις εμφανίσεις του με τον «δικέφαλο αετό», πιστεύοντας πως έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει ένας σπουδαίος αμυντικός.

Όπως φαίνεται το όνομα του ταλαντούχου στόπερ της «Ένωσης» δεν είναι γνωστό μόνο στην ελληνική επικράτεια, αλλά ταξιδεύει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με την Πορτογαλία να είναι η τελευταία που έχει αναγνωρίσει το ταλέντο του. Το σάιτ της χώρας με το όνομα «mais futebol» φιλοξενεί ένα αφιέρωμα για τον «Τζάνε», το οποίο κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του παρομοιάζοντας τον ως «wonderkid».

inner

Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το κείμενο αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον 21χρονο αμυντικό, λέγοντας πως κάποιος μπορεί να διαπιστώσει το ταλέντο του από την πρώτη φορά που θα τον δει να παίζει. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ύψος του(1,94), όπως και στην ικανότητα του να βγάζει την μπάλα με ασφάλεια από την άμυνα, αφού διαθέτει πολύ καλή μεταβίβαση.

Επιπλέον αναγνωρίζεται το γεγονός πως είναι κυρίαρχος στους αιθέρες, έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις που αποσοβούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της «Ένωσης».

inner

Άλλη μια σημαντική παράμετρος του κειμένου είναι το ταξίδι του παίκτη με την ΑΕΚ από την Γ' εθνική μέχρι την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Super League, χρόνος που ο Έλληνας στόπερ βελτιώθηκε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και κέρδισε πολλές συμμετοχές με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Τέλος το άρθρο στέκεται στο γεγονός πως ο Τζανετόπουλος έχει ήδη κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τη Εθνική Ελλάδος, ενώ υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο πανύψηλος σέντερ μπακ θα δικαιώσει αυτές τις προσδοκίες.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x