Stoiximan Super League

«Η Αγια Σοφιά έκανε άνω-κάτω την Ελλάδα»

Στο σημερινό αθλητικό ένθετο της τουρκικής Μιλιέτ, «Skorer», υπάρχει εκτενές αφιέρωμα για την Αγιά Σοφιά και τις προσπάθειες που γίνονται για να φτιαχτεί το γήπεδο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Εκτενές αφιέρωμα για το γήπεδο της ΑΕΚ και τις προσπάθειες που γίνονται από τους ανθρώπους της ομάδας για να φτιαχτεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει στο σημερινό αθλητικό ένθετο της τουρκικής Μιλιέτ, «Skorer».

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του προσχεδίου της
Αγιάς Σοφιάς, όπως και φωτογραφίες από την πορεία των οπαδών της ΑΕΚ αλλά και αυτών που ήταν αντίθετοι με την κατασκευή του. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως το πρότζεκτ ξεκίνησε το 2013 αλλά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα, ενώ κάνουν ειδική μνεία σε όσους έχουν βάλει… εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου όπως και στον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο.

inner

Τέλος, σημειώνεται στο άρθρο πως και ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, έχει ζητήσει να ξεπεραστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα το έργο. Παράλληλα, στο τέλος υπάρχει και ένα βίντεο που συνοδεύει το κείμενο, το οποίο είχε αρκετές φωτογραφίες του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x