Super League 2

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στον Άρη

Αγωνία επικρατεί στον Άρη για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την γκάφα με τα δελτία τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Μοιρασμένες φαίνεται να είναι οι πιθανότητες για τους «κίτρινους».

Το μυαλό τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχουν άπαντες στην ΕΠΟ (αφού δεν έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα), καθώς περιμένουν την απόφαση για την γκάφα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών Τάτου, Ρόβα, Τσουμάνη και Χαριτωνίδη και την υπόθεση διαχειρίζεται ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας.

Οι πιθανότητες δείχνουν να είναι μοιρασμένες, αν και οι άνθρωποι του συλλόγου εμφανίζονται αισιόδοξοι για αίσιο τέλος. Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωθεί τότε δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιθύνοντες του Άρη άργησαν να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αγωνιζόντουσαν και πέρυσι στην ομάδα και ανανέωσαν το συμβόλαιό τους, θεωρώντας ότι επειδή αγωνίστηκαν σε αυτήν την περασμένη σεζόν που έπαιζε σε ερασιτεχνική κατηγορία ότι δεν υπήρχε κάποιο χρονικό όριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x