Γενικά

Η Αλ Αϊν του Μπεργκ γονάτισε στα πέναλτι τη Ρίβερ του Σκόκο

Η Αλ Αϊν έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την Ρίβερ Πλέιτ, από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στα πέναλτι με 5-4 μετά το 2-2 των 90’ και της παράτασης. Σκόραρε ο Μπεργκ.

Μετά την Ουέλινγκτον και την Εσπεράνς Τύνιδας, ήταν η σειρά της Ρίβερ Πλέιτ που πριν λίγες μέρες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κατέκτησε το 4ο Λιμπεταδόρες στην ιστορία της να υποκύψει στην Αλ Αϊν. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μάρκους Μπεργκ που σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά αλά Δέλλα στο EURO, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Την Ρεάλ ή την Κασίμα, θα αντιμετωπίσει η ομάδα των Εμιράτων στον τελικό.

Ο Σουηδός στράικερ άνοιξε το σκορ στο 3’, αλλά ο Μπορέ χτύπησε δύο φορές στο 11’ και στο 16’ για να γυρίσει το ματς. Η ομάδα των Εμιράτων δεν τα παράτησε και με τον Κάιο στο 51ο λεπτό ισοφάρισε, ενώ ο Μαρτίνες στο 69ο λεπτό έχασε πέναλτι. Στη διαδικασία της παράτασης δεν άλλαξε κάτι και στα πέναλτι με το χαμένο τελευταίο πέναλτι από τον Έντσο Πέρες, απώλεσε την ευκαιρία για τη διεκδίκηση του τροπαίου με το 5-4 υπέρ της Αλ Αϊν.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x