Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Βαλβέρδε και Ολυμπιακό

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού η πληροφορία που ήθελε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα & τους Πειραιώτες. Τι ισχύει στην υπόθεση του Βάσκου τεχνικού.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πληροφορία του Βρετανού δημοσιογράφου που ειδικεύεται σε θέματα του ισπανικού πρωταθλήματος, Άντριου Γκάφνι, ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος άνθρωπος, επικαλούμενος το προχθεσινό δημοσίευμα της Marca για τον Φραν Εσκριμπά, ανέφερε πως: «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είναι η επόμενη ομάδα του Βαλβέρδε. Σύμφωνα με τη Marca, έχει ήδη ρωτήσει για τον Εσκριμπά της Βιγιαρεάλ».




Εκείνο που προκύπτει είναι πως ουδέποτε υπήρξε θέμα Βαλβέρδε για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού ο Βάσκος τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει συμφωνήσει από τον Ιανουάριο με άλλη ομάδα και για αυτό θεωρείται πως είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Η αγάπη του «τσινγκίρι» για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο και, μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές τον άλλον μήνα και θα μείνει στη Νότια Πελοπόννησο.

Όσον αφορά το προπονητή που θα καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την επόμενη σεζόν, από χθες το βράδυ ενημερωθήκατε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Ρεμί Γκαρντ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x