Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Κονέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον ποδοσφαιριστή, η περίπτωση είναι δύσκολη και ποτέ οι δυο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία, παρά τα όσα έγραψαν οι Ιταλοί.

Ο Παναγιώτης Κονέ, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, παρά τα όσα έγραφαν όλες αυτές τις μέρες στην Ιταλία. Συνεπώς, τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα είναι πέρα για πέρα αναληθή.
Ποτέ δεν υπήρξε προφορική συμφωνία, ούτε, φυσικά, οι δυο πλευρές ήρθαν κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Η αλήθεια είναι ότι οι «πράσινοι» θέλουν τον παίκτη, αλλά όπως λένε και από την ΠΑΕ, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, που εξαρτάται από την επιθυμία του παίκτη, αλλά και της ομάδας του. Ο Κονέ, όμως, δεν και είναι και ο μοναδικός στόχος για τη θέση του εσωτερικού μέσου. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές για εκεί.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Χρειάζεται υπομονή, καθώς η τακτική του «τριφυλλιού» είναι να μη διαρρέει το παραμικρό, τη στιγμή που οι Ιταλοί «βομβαρδίζουν» καθημερινά με ονόματα (πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτά των Κράιτς και Ντε Σάνκτις, που δεν απασχολούν), με το 80% των περιπτώσεων να μην ισχύουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x