Stoiximan Super League

Η αλήθεια για τις επαφές Ρέτσου με Ραμαντάνι

Τα πράγματα όσον αφορά την τελευταία συνάντηση του Παναγιώτη Ρέτσου και του πατέρα του με τον γνωστό μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, ξεκαθάρισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες έχει ξεκινήσει η συνεργασία του Παναγιώτη Ρέτσου και του Έλληνα εκπροσώπου του με τον γνωστό μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει ο Σέρβος ατζέντης, ο οποίος είναι πάρα πολύ δυνατός και γνωστός μεταξύ των ευρωπαϊκών συλλόγων, είναι πως αν ο διεθνής αμυντικός παίξει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League, τότε θα φέρει προτάσεις στους Πειραιώτες που θα ξεπερνούν κατά πολύ εκείνες που έχουν έρθει ποτέ για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για εκτίμηση του μάνατζερ, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάποια ομάδα με τέτοια πρόταση, και δεν αποκλείεται αν το αποφασίσει κάποιος «μνηστήρας» να ρίξει στο τραπέζι προσφορά με 16, 18 ή 20 εκατ. ευρώ, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου μάνατζερ.

Ο Ρέτσος έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστός ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς συλλόγους, και δεν είναι μόνο η Λεβερκούζεν ή η Λιόν που ακούγονται για τον 19χρονο άσο και, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος την κατάλληλη στιγμή θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x