Stoiximan Super League

Η... άλλη ματιά του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Την παρακάμερα από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ανέβασε στα social media η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των play off δημοσίευσε στα social media η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Σε αυτό ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Μανόλο Χιμένεθ που καταδεικνύουν πόσο έντονα έζησε ο Ισπανός τεχνικός το χθεσινό παιχνίδι αλλά και η στιγμή του γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έφερε τη λύτρωση στον πάγκο των γηπεδούχων.

«Η χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ πλούσια, όσο κι αν το σκορ της νίκης επί του Παναθηναϊκού ήταν φτωχό. Σε μια μέρα που άρχισε με... καλοκαίρι και τελείωσε με καταιγίδα, οι οπαδοί της ΑΕΚ έπρεπε να περιμένουν ως το 85΄ για να πανηγυρίσουν το γκολ μιας σπουδαίας νίκης από το δεξί πόδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που είχε έρθει λίγο πριν από τον πάγκο.
Η ένταση και η αγωνία είχαν ως κατάληξη μια σπουδαία νίκη και βραδιά τελείωσε με το χαμόγελο της ευτυχίας που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του εορτάζοντα Κώστα Γαλανόπουλου, του COSMOTE MVP του αγώνα. Όλα αυτά και πολλά ακόμα τα κατέγραψε η παρακάμερα του AEK TV και σας τα παρουσιάζουμε σε ένα βίντεο 11 λεπτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x