Stoiximan Super League

Η ανάκριση του Αθανασιάδη (video)

Σε δέκα ερωτήσεις που αφορούσαν τον συγκάτοικό του, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, απάντησε ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης και ο 22χρονος μπακ εκτέλεσε χρέη ρεπόρτερ.

Μια διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες έδωσε ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης για λογαριασμό του PAOK TV, απαντώντας σε δέκα ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει ο συμπαίκτης του και συγκάτοικός του, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και αφορούσαν τον ίδιο. Πάντως, ο 27χρονος φορ δεν τα πήγε και τόσο καλά, καθώς απάντησε σωστά στις μισές.



Η ΠΑΕ αναφέρει στο site της: «Γνωρίζονται από παιδιά. Μεγάλωσαν μαζί μέσα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο ένας βρίσκεται δίπλα στον άλλο στις δύσκολες στιγμές. Και υπήρχαν αρκετές από δαύτες. Στις αποστολές μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Πόσο καλά, όμως, ξέρει ο ένας τον άλλο;

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έγινε για λίγο συνεργάτης του PAOK TVετοιμάζοντας τις ερωτήσεις γύρω από τον εαυτό του που θα καλούνταν ν’ απαντήσει ο Στέφανος Αθανασιάδης . Η διαδικασία έγινε κρυφά για να είναι αδιάβλητη.

Έτσι, ο Κλάους στήθηκε απέναντι την κάμερα για να δείξει πόσο καλά ξέρει τον συμπαίκτη και συγκάτοικό του. Δείτε τις επιδόσεις του σ’ αυτό το αποκλειστικό βίντεο του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο You Tube
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x