Αγγλία

Η ανάρτηση του Λουίζ που έφερε ανησυχίες

Ο αμυντικός της Τσέλσι Νταβίντ Λουίζ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος ανησύχησε τους φιλάθλους των «μπλε» με μια ανάρτηση στα social media την Κυριακή μέσα από νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι παρακολουθούν με προσοχή των τραυματισμό του Νταβίντ Λουίζ, που μπορεί να του στοιχίσει τη συμμετοχή στους προσεχείς αγώνες των «μπλέ». Είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Αντόνιο Κόντε και τον χρειάζεται για την συνέχεια.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπέρνλι που έληξε ισόπαλο ,ο Λουίζ φάνηκε να χωλαίνει και ο γιατρός της ομάδας πρότεινε ο παίκτης να μη λάβει μέρος και να ξεκουραστεί στο παιχνίδι με τη Γουλβς για το Κύπελλο αυτή την εβδομάδα.

Στο παιχνίδι με την Μπέρνλι φορούσε επίδεσμο στο γόνατο και από τις εκφράσεις του φάνηκε να πονάει. Την Κυριακή το βράδυ μετά το ματς ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φοράει ενδυμασία νοσοκομείου και να υπάρχει ένα εικονίδιο ένεσης με το μήνυμα «Ας το κάνουμε».

inner

Η φωτογραφία σκόρπισε φόβους στους φίλους της Τσέλσι ότι πρόκειται για εγχείρηση, άλλα η ομάδα διαβεβαίωσε ότι ήταν απλά η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή μετά την επιστροφή στο Λονδίνο.

Είναι ένας τραυματισμός, ωστόσο, που έχει στοιχίσει στον Λουίζ και τον ταλαιπωρεί από τον Δεκέμβρη. Εκτιμάται πάντως ότι θα επιστρέψει στον παιχνίδι με την Σουόνσι στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή του, μαχητή που αγωνίστηκε με τραυματισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Δείχνει την πραγματική αξία του. Αυτό είναι σημαντικό για εκείνον, την Τσέλσι και για μένα».

Επιμέλεια: Ελένη Αρωνιάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x