Stoiximan Super League

Η απάντηση του Μπεργκ για τα… μεταγραφικά σενάρια

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον Μάρκους Μπεργκ λόγω των αρκετών δημοσιευμάτων για το μέλλον του. Τι ανέφερε ο Σουηδός επιθετικός.

Τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Για αυτόν τον λόγο υπήρξε επαφή των «πράσινων» με τον Σουηδό φορ για τον οποίο κυκλοφορούν αρκετά σενάρια ώστε να δημιουργηθεί σαφή εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει. Ο 31χρονος φορ τόνισε, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ότι δεν έχει δεχθεί «κρούση» από κάποια ομάδα και ότι δεν υπάρχει καν κάτι χειροπιαστό αν και έγινε πρόσφατα λόγος για την Αλ Αΐν της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει πρόθεση από κάποιο σύλλογο για να καλύψει τη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του. Παράλληλα, ο Μπεργκ ερωτήθηκε από τον άνθρωπο του Παναθηναϊκού που επικοινώνησε μαζί του και σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται, καθώς προέρχεται από πολύ γεμάτη και κοπιαστική χρονιά που κράτησε παραπάνω από των συμπαικτών του λόγω και του Euro. Γι’ αυτό άλλωστε του δόθηκε μεγαλύτερη άδεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x