Stoiximan Super League

Η απάντηση του Ναδάλες στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Την δική του απάντηση στην σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα εις βάρος του κατηγορώντας τον για έλλειψη σεβασμού, έστειλε ο Φόνσι Ναδάλες.

Προ εκπλήξεως έφερε τον Φόνσι Ναδάλες η ανακοίνωση που εξεδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου κάνει γνωστό το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, κατηγορώντας τον παράλληλα για έλλειψη σεβασμού και αχαριστία.

Ο Ισπανός αμυντικός με ποστάρισμα του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χαρακτήρισε ως ψέματα τα όσα ισχυρίζονται οι Ηπειρώτες, επιλέγοντας ωστόσο να μην ρίξει κι άλλο… λάδι στη φωτιά, αφού τόνισε πως «μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και εγώ, θα ξέρουμε πάντα τα πραγματικά γεγονότα».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας τους οποίους θα έχει πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ισπανού αμυντικού:

Εξεπλάγην με την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί τα περισσότερα από αυτά που γράφουν δεν είναι αληθινά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν… Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, επειδή τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και όλους τους ανθρώπους των Ιωαννίνων. Μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και εγώ, θα ξέρουμε πάντα τα πραγματικά γεγονότα…

Πρώτα απ ‘ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Και την ίδια στιγμή θέλω επίσης να απολογηθώ, αλλά θα ήθελα να καταλάβετε την κατάστασή μου. Έχω νιώσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων και όλων των ανθρώπων από τα Ιωάννινα και εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν έφυγα πιο πριν. Είχα πολλές προτάσεις κάθε χρόνο, αλλά επέλεγα να μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πιστεύω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της αλλαγής.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x