Γαλλία

Η απάντηση του Ντάνι Άλβες στον Φορλάν για το «π@@@@@άκι»

Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του Ντιέγκο Φορλάν ο Ντάνι Άλβες.

Με αφορμή τη διαμάχη μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Φορλάν είχε επικρίνει με σφοδρότητα τη στάση του Βραζιλιάνου αμυντικού τον οποίο θεωρεί «πέτρα του σκανδάλου»!

«Δεν έχει λογική αυτό που έκανε ο Ντάνι Άλβες στο ματς με τη Λιόν. Φυλούσε την μπάλα για να τη δώσει στον Νεϊμάρ και να χτυπήσει αυτός το πέναλτι και όχι ο Καβάνι. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Δεν είχε καμία δουλειά εκεί ο Άλβες. Δεν βγάζει νόημα να συμπεριφέρεται σαν να είναι το π@@@@@άκι του Νεϊμάρ», δήλωσε ο παλαίμαχος Ουρουγουανός στράικερ, υπερασπιζόμενος τον συμπατριώτη του της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η απάντηση του Ντάνι Άλβες ήρθε άμεσα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ποστάροντας τις δηλώσεις του Φορλάν.

Απευθυνόμενος λοιπόν σε εκείνον, ο Βραζιλιάνος έγραψε: «Δεν ξέρω τι παιχνίδι είδατε εσείς, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν κράτησα καμία μπάλα για κανέναν συμπαίκτη μου. Και επίσης, να ξέρετε ότι εγώ έβαλα το τελευταίο γκολ της Παρί από στημένη μπάλα. Οπότε σταματήστε και μην μπλέκετε το όνομά μου σε δικές σας πολεμικές».

Πάντως σύμφωνα με την «Equipe», ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ο βασικός… διαμεσολαβητής στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στα αποδυτήρια της Παρί μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει σήμερα ότι ο Ντάνι Άλβες παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο του Παρισιού σε όλη την ομάδα, περιλαμβανομένων φυσικά και των Νεϊμάρ-Καβάνι, για να εκτονώσει την ένταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x