Stoiximan Super League

Η απάντηση του Ρέμου για το «Μπαοκ» (pic)

Στον θόρυβο που προκλήθηκε από την επίμαχη ατάκα του για το όνομα του ΠΑΟΚ θέλησε να απαντήσει ο Αντώνης Ρέμος.

Εξηγήσεις για την περιβόητη ατάκα του σχετικά με το όνομα του ΠΑΟΚ επεδίωξε να δώσει ο Αντώνης Ρέμος.

Αναφερόμενος στην παραποίηση του ονόματος του «δικεφάλου του Βορρά» (σ.σ. «όχι ΠΑΟΚ, Μπαοκ») ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε λόγο για αστεϊσμό που σκοπίμως χρησιμοποιήθηκε εναντίον του.

Μίλησε λοιπόν για «ανθρωποφαγία» και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία διάθεση να θίξει ή να μειώσει την ομάδα της πόλης του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέμος στην εφημερίδα «Espresso»

«Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλητήριοι πήραν έναν αστεϊσμό μου και με έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Η παίκτριά μου στο παιχνίδι Έλενα Παναγιωτίδου, αθλήτρια του ΠΑΟΚ, δήλωσε οπαδός της ομάδας κι εγώ αστειεύτηκα.

Στη Θεσσαλονίκη προφέρουμε παχύ το "λ" κι εγώ έκανα με τον ίδιο τρόπο πλάκα με το όνομα του ΠΑΟΚ. Δεν είχα καμιά διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν αδιανόητο και λόγω της καταγωγής μου. Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα κι έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Έκαναν το παιχνίδι τους. Και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας, το οποίο στο τέλος θα φάει τους ίδιους. Εγώ θα το ξεπεράσω. Ο καθένας ας με κρίνει. Είμαι όμως καθαρός με τη συνείδησή μου».




inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x