Stoiximan Super League

Η απολογία του Παναθηναϊκού για το… πλαστικό κοτόπουλο στο ντέρμπι και τον «προπηλακισμό Καραπαπά»

Διαβάστε τι υποστήριξε η πλευρά του Παναθηναϊκού για τις κατηγορίες για το «πλαστικό κοτόπουλο» που έπεσε από την εξέδρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Αρνούμαστε τον προπηλακισμό σε Καραπαπά» τόνισε.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός, απολογούμενος για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατηγορητήριο γινόταν λόγος για ένα «πλαστικό κοτόπουλο» που έπεσε από την εξέδρα των πρασίνων! Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, σχολίασε επί του θέματος: «Βγάλτε άκρη! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Είχαμε λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης και άμεσης καταστολής. Είχαν αυξηθεί τα μέτρα, μπήκαν δίχτυα, προστατευτικά, να μην μπορεί να περάσει κουνούπι στον αγωνιστικό χώρο».

Από ‘κει και πέρα, η πλευρά του τριφυλλιού τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες «προπηλακισμού του Καραπαπά», όπως καταγράφηκαν στην έκθεση του παρατηρητή. «Μετά ην λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των παικτών και των παραγόντων στην φυσούνα, άτομα της περιφρούρησης της εγκαλούμενης προπηλάκισαν λεκτικά τον κύριο Καραπαπά, μέλος της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και προσπάθησαν να του επιτεθούν αλλά συγκρατήθηκαν από παράγοντες της εγκαλούμενης και την αστυνομία», τονίζεται σχετικά…

Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού αρνήθηκε τα πάντα και είπε: «Αρνούμαστε τον προπηλακισμό. Υπήρξε απλώς ένα στρίμωγμα έξω από τη φυσούνα. Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει καμία παρατήρηση, δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν θα έπρεπε να έχει γράψει και τις ύβρεις ο παρατηρητής στην έκθεση του»;

Μάρτυρας για τους πράσινους ήταν ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Μόλις τελείωσε το παιχνίδι προσπαθούσαμε να πούμε στους παίκτες του Ολυμπιακού να μπουν γρήγορα στην φυσούνα. Έξω από την φυσούνα έγινε ένα στρίμωγμα αλλά μπήκαν όλοι μια χαρά μέσα. Υπήρξε ένας συνωστισμός στην είσοδο της φυσούνας από παίκτες, security και έναν προπονητή του Ολυμπιακού, τον Ιμπαγάσα. Δεν έπεσε ξύλο. Δημιουργήθηκε μία ένταση αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου προπηλακισμός, ούτε απόπειρα βιαιοπραγίας. Αντιλήφθηκα την παρουσία του κύριου Καραπαπά όταν όλοι είχαν μπει στα αποδυτήρια. Αν είχε συμβεί κάτι θα είχε υποπέσει στην αντίληψη του βοηθού που είχε πάει ήδη στη φυσούνα ενώ και οι υπόλοιποι διαιτητές είχαν οπτική επαφή και θα είχαν αντιληφθεί το περιστατικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x