Stoiximan Super League

Η… απολογία του προέδρου της Σπόρτινγκ ενόψει Ολυμπιακού

Δείτε το μήνυμα του προέδρου της πορτογαλικής ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Μία γρίπη ήταν η αιτία για την οποία ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου παράγοντα

«Μια γρίπη, η οποία συνοδεύτηκε από πυρετό με εμποδίζει από το να ταξιδέψω και δεν θα μπορέσω, δυστυχώς, να συνοδεύσω τη Σπόρτινγκ σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι στην Ελλάδα για το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League.

Θα είμαι, ωστόσο, σε διαρκή επαφή με την Αθήνα. Παρά την απόσταση, θα είμαι παρών. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες, τον προπονητή, την τεχνική ηγεσία και τη διοικητική δομή μας, οι οποίοι κάθε ημέρα αφιερώνουν την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους ώστε να κατακτήσουμε τη δόξα.

Ξέρω καλά ότι οι λέξεις-κλειδιά που βρίσκονται στο κεφάλι μας είναι η πειθαρχία και η προσήλωση κι αυτό θα δείξουμε στην Αθήνα. Υπολογίζουμε πάντα στη θεμελιώδη υποστήριξη του 12ου παίκτη μας, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά της ομάδας μας. Τα μέλη και τους οπαδούς μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x