Stoiximan Super League

Η απόλυση του Πογέτ κάνει το γύρο του κόσμου

Τι γράφουν μεγάλα ξένα σάιτ για την απομάκρυνση του Ουρουγουανού τεχνικού από το τιμόνι της "Ένωσης" και πώς αντιμετωπίζουν αυτή την εξέλιξη.

Σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ιστοσελίδες γίνεται αναφορά στην απομάκρυνση του Γουστάβο Πογέτ από την τεχνική ηγεσία της "Ένωσης".

Yahoo Sports

«Ο Γκας Πογέτ απολύθηκε από την ΑΕΚ» αναφέρει το ρεπορτάζ του Yahoo και αναφέρει πως «οι άνθρωποι της ομάδας δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός πως ο ίδιος ο προπονητής ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν»

SPORT1.DE

Η γερμανική αθλητική ιστοσελίδα αναφέρει πως η «Η ΑΕΚ χωρίζει με τον προπονητή της» αναφέροντας στον υπέρτιτλο πως οι 11 φορές πρωταθλητές Ελλάδος έδιωξαν τον τεχνικό της πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου.

MARCA.ES

H MARCΑ όταν ακόμα δεν είχαν τρέξει οι εξελίξεις της άμεσης αποχώρησης, αλλά απλά η ανακοίνωση από την πλευρά του Ουρουγουανού τεχνικού είχε γράψει «ο Πογέτ ελεύθερος στην αγορά» κάνοντας λόγο μόνο για την απόφαση του να μην συνεχίσει μετά τον Ιούνιο.

ΤIMES OF INDIA

H ινδική ιστοσελίδα γράφει στον τίτλο της «ο Πογέτ απολύθηκε από την ΑΕΚ» προσθέτοντας πως ο προπονητής της «Ένωσης» απομακρύνθηκε μία ημέρα πριν το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

EQUIPE.FR

Η γαλλική εφημερίδα γράφει πως «ο Πογέτ απομακρύνθηκε από τη θέση του» αναφέροντας πως αυτό συνέβη την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και πως την θέση του θα πάρει σαν υπηρεσιακός τεχνικός ο Στέλιος Μανωλάς.


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x