Euro 2024

Η αποστολή της Εθνικής για το Βέλγιο: Μέσα Ζέκα, Μανθάτης, Ανδρούτσος!

Με καινούρια πρόσωπα θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο. Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε για πρώτη φορά τον (δικό μας πλέον) Κάρλος Ζέκα, αλλά και δυο από τους νέους του Ολυμπιακού.

Την πρόθεσή του για ανανέωση στην Εθνική ομάδα επιβεβαίωσε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ενόψει του δύσκολου αγώνα στο Βέλγιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε τρία καινούργια πρόσωπα στις κλήσεις για την αναμέτρηση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Πέρα λοιπόν του Κάρλος Ζέκα (για τον οποίο πάντως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της έκδοσης διαβατηρίου), ο Γερμανός κάλεσε για πρώτη φορά και του Ανδρούτσο και Μανθάτη.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι εξής

Γλύκος, Καπίνο, Κυριακίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Τζαβέλας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Τζιόλης, Ζέκα, Σιώπης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάνταλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x