Stoiximan Super League

Η αποστολή του Λεβαδειακού για τον Άρη

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Άρη κι ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την 18άδα, στην οποία δεν βρίσκονται ο τιμωρημένος Κρνέτα και ο τραυματίας Γιακουμάκης.

Με την σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 19.00.

Μοναδικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Θεσσαλονίκης για τον Άκη Μάντζιο είναι η απουσία του Πέτρου Γιακουμάκη, ο οποίος τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή κι έμεινε εκτός, όπως και ο Γιόβαν Κρνέτα, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας από την Βοιωτία, η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες και αυτοί είναι οι: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Μανγκα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Τζορντάο, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλέχου, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x