Stoiximan Super League

Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ: Εκτός Μποτία-Φιγκέιρας

Αυτοί είναι εκλεκτοί του Τάκη Λεμονή για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μποτία και Φιγκέιρας που προοριζόταν για βασικοί. Δείτε αναλυτικά την 20άδα των ερυθρόλευκων.

Έτοιμος για ντέρμπι ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League και σημειώθηκαν κάποια απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν δίχως τους Αλμπέρτο Μποτία και Ντιόγο Φιγκέιρας, που, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες ο 57χρονος τεχνικός, θα ήταν στο αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος που προοριζόταν για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Λεονάρντο Κούτρη, έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Ισπανός στόπερ που προέρχεται από καλή παρουσία στο ματς με την Μπαρτσελόνα, δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα προφυλαχθεί, όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Εμάνουελ Εμενίκε, Μοχάμεντ Μπεν αλλά και ο Σεμπά, είναι επίσης εκτός, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο, διότι είναι τραυματίες. Επίσης δεν θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Χροβόγε Μίλιτς, και Αντρέ Μάρτινς

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x