Αγγλία

«Η Άρσεναλ είδε τον Ρέτσο με την Εθνική Νέων»

Τον Παναγιώτη Ρέτσο παρακολούθησαν άνθρωποι της Άρσεναλ στο ματς της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουαλίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun».

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν περνάνε απαρατήρητες από τα ευρωπαϊκά κλαμπ. Μετά τα όσα είχαν γραφτεί για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, ακόμη μία ομάδα -μεγαλύτερου βεληνεκές- φαίνεται πως παρακολουθεί τον 18χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα με τη «Sun», άνθρωποι της Άρσεναλ βρέθηκαν στο ματς της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουαλίας και είδαν τον Ρέτσο. Μάλιστα, στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται και η άνοδος του φέρελπις αμυντικού αλλά και ότι ο Αρσέν Βενγκέρ αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες.

«Η Άρσεναλ έστειλε σκάουτερ να παρακολουθήσουν τον έφηβο αμυντικό, στην αναμέτρηση των Νέων της Ελλάδας με την Ουαλία. Ο Ρέτσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ρέξαμ, ήταν αρχηγός της ελληνικής ομάδας σε όλο το 90λεπτο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ είναι η πρώτη λύση για την Άρσεναλ στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά η έλλειψη ρυθμού είναι ένα ζήτημα και από τη στιγμή που είναι 30 χρονών, ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να μην τον σκέφτεται για μακροπρόθεσμα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, ο Κίεραν Γκιμπς δεν θα έχει ανταγωνισμό αν φύγει ο Μονρεάλ. Ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (σσ. έχει μέχρι το 2021) και δεν είναι ο μόνος νεαρός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Άρσεναλ»
, ανέφερε η «Sun».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x