Αγγλία

Η Άρσεναλ «τσεκάρει» τον Αρντά Τουράν

Στην Άρσεναλ αρχίζουν να αποδέχονται πως Οζίλ και Σάντσες θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι και ψάχνουν ήδη τους αντικαταστάτες τους, με τον Αρντά Τουράν της Μπαρτσελόνα να είναι ένας από αυτούς.

Δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της Άρσεναλ οι Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Οι δύο σταρ των «κανονιέρηδων» δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας για ανανέωση των συμβολαίων τους και είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Άρσεναλ ξέρουν πως θα έχουν δύο μεγάλα κενά να καλύψουν, γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για τους… επόμενους Οζίλ και Σάντσες.

Ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Τούρκος μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν, ο οποίος δυσκολεύεται να βρει θέση βασικού στην ομάδα της Καταλονίας και πιθανότατα δεν θα… χαλιόταν σε μια επικείμενη μεταγραφή.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος για ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον δεξιό μπακ της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγιερίν, μπορεί να βοηθήσει το deal να προχωρήσει.

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x