Stoiximan Super League

Η Αστυνομία «κρίνει» το ντέρμπι

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αν η Αστυνομία δεν εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αν και μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο αναβολής του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών φαίνεται πως έχει προκαλέσει προβληματισμό για την ασφάλεια του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αφού θα υπάρξει μεγάλος αριθμών αστυνομικών δυνάμεων στο Σύνταγμα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, όπου όλοι θα περιμένουν την απόφαση του επικεφαλής της Αστυνομίας.

Φυσικά, πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει από χθες.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών ήταν ήδη γνωστές και η αστυνομία θα έπρεπε να έχει ήδη πάρει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα. Να είχε ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές ότι μπορεί να εγγυηθεί την πραγματοποίηση του αγώνα, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα να περιμένουν όλοι την πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για να ενημερωθούν για την τύχη του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x