Champions League

Η ατάκα του Ράμος για την γκολάρα που έβαλε στον ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρχιο Ράμος για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του ΑΠΟΕΛ και του όμορφου γκολ που πέτυχε κόντρα στην κυπριακή ομάδα.

Στο όμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε μετάξύ άλλων ο Σέρχιος Ράμος, ύστερα από τη νίκη με σκορ 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, ο ΑΠΟΕΛ ήταν συμπαγής και πίεζε ψηλά, αλλά επιμείναμε και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας. Είναι γεγονός ότι υπήρχε αναποτελεσματικότητα, αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε πολλά γκολ σε όλα τα ματς. Το ποδόσφαιρο είναι πιο ισορροπημένο και οι αντίπαλοι δυνατοί. Αλλά ο Ρονάλντο σκοράρει πολύ και είναι καθοριστικός για εμάς. Είναι αναμφισβήτητο το επίπεδό του και όταν παίζει, φαίνεται στην ομάδα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το εντυπωσιακό γκολ του:

«Για να μπει το γκολ που πέτυχα πρέπει να το πιστεύεις, πήρα και καλή θέση, πάντα όταν το κάνεις δεν το περιμένεις. Έχω ξανασκοράρει μ’ αυτό τον τρόπο, μου αρέσει», τόνισε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x