Super League 2

Η διοίκηση του Απόλλωνα πρέπει να πάρει μια κρίσιμη απόφαση

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, βρίσκεται στο -4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το κλίμα πλέον έχει στραβώσει με τα καλά, με τη διοίκηση να καλείται να πάρει την κρισιμότερη απόφαση της σεζόν.

Την «κατηφόρα» έχει πάρει το τελευταίο διάστημα ο Απόλλων Σμύρνης.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ακολούθησε αυτή στην Λάρισα από τον Απόλλωνα και πλέον η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» δεν πείθουν με την απόδοσή τους και σε κάθε ματς αντί να βελτιώνονται, ολοένα και χειροτερεύουν.

Η ευθύνη βαραίνει προτίστως τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλου, και ακολουθούν παίκτες και διοίκηση. Και η διοίκηση είναι αυτή που πρέπει τώρα να πάρει την πιο σημαντική και κρίσιμη απόφαση, που θα κρίνει όλη τη σεζόν.

Θα κρατήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο; Θα του δώσει χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας και να «μαζέψει» την διαφορά από την ΠΑΣ, παίρνοντας εν τέλει την άνοδο στην Super League 1; Ή θα τον διώξει και θα βρει κάποιον αντικαστάτη, ο οποίος θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα και να επαναφέρει τον Απόλλωνα στην κανονικότητα;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα τα οποία πρέπει να «απαντήσει» με τις πράξεις της η διοίκηση. Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις και οι προθέσεις αυτή τη στιγμή είναι να αποχωρήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει και η απάντηση σε αυτή τη σκέψη. Ποιος θα έρθει; Εάν ο Γιάννης Πετράκης πειστεί και δεχτεί, έχει καλώς γιατί μιλάμε για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή. Αλλιώς, ποιος; Γιατί οι διαθέσιμοι Έλληνες τεχνικοί είναι ελάχιστοι και φυσικά δεν είναι στο επίπεδο του Πετράκη.

Η απόφαση, λοιπόν, που θα πάρει η διοίκηση για το μέλλον του Παπαδόπουλου είναι κρίσιμη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες και να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα αλλά και της ομάδας του. Το «ηλεκτροσόκ», όμως, που λέμε είναι καμιά φορά απαραίτητο και ίσως να το χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Απόλλων.

Όσον αφορά τους παίκτες; Έχουν άπαντες ευθύνη. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ ώστε να αποτελέσουν τα «κλειδιά» στην προσπάθεια επιστροφής στην πρώτη κατηγορία αλλά το τελευταίο διάστημα είναι ντεφορμέ. Όπως ο Μπεντινέλι, ο Ζησόπουλος, ο Χουάντερσον, ο Μπλάζιτς και ο Παυλίδης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί παίκτες ή δεν αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ. Γιατί μπορούν να κάνουν την διαφορά και να σηκώσουν το βαρύ φορτίο σε όλη τη σεζόν και το έχουν αποδείξει στις ομάδες που αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x