Champions League

Ξέσπασε ο Σαλάχ μετά το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ (video)

Η Λίβερπουλ πήρε την νίκη κόντρα στην Παρί αλλά η αντίδραση του Σαλάχ στο γκολ του Φιρμίνο δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις.

Στην χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν για την πρώτη αγωνιστική του UEFA Champions League, οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν με 3-2, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να δίνει την νίκη στην ομάδα του στο 91ο λεπτό.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε βγει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, τράβηξε τα βλέμματα με την αντίδρασή του στο γκολ του Βραζιλιάνου, κάνοντας πολλούς να τον παρεξηγήσουν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός κρατούσε ένα μπουκάλι με νερό του και η κάμερα τον έπιασε να το πετάει με δύναμη στο έδαφος.

Με την κίνηση αυτή έβγαλε την ένταση και τον εκνευρισμό που είχε, μετά την ισοφάριση της Παρί, αλλά τα σχόλια που έγιναν έκαναν λόγο για νεύρα που δεν πέτυχε ο ίδιος το γκολ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο διεθνής επιθετικός χαιρέτησε και αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες του με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, διαψεύδοντας τα σχόλια που τον ήθελαν να έχει «βεντέτα» με τον Φιρμίνο.




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x