Stoiximan Super League

Η εξομολόγηση του Ενσαλίβα για Λεμονή και Ντέμη! (pic)

Στην εποχή της μεταγραφής του από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ -μιλώντας για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και στάζοντας μέλι για τους Τάκη Λεμονή και Ντέμη Νικολαΐδη γύρισε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα.

Μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην εποχή που μετακινήθηκε από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ έκανε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα.

Με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, ο πρώην μέσος της «Ένωσης» θυμήθηκε πόσο πολύ τον ήθελε ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό.

Αφού εξιστόρησε λοιπόν το χρονικό της μεταγραφής, αποθέωσε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Ντέμη Νικολαΐδη, που θέλησε να τον επιβραβεύσει για το γεγονός ότι έμεινε πιστός στην αρχική δέσμευσή του με την ΑΕΚ.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Ενσαλίβα

«Ένα βράδυ στο τέλος της πρώτης μου χρονιάς στον Πανιώνιο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα. Ήταν ο κ. Λεμονής. Δεν θυμάμαι 100% τη συζήτηση, επειδή ήταν σαν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα πολύ γρήγορα.

Ήταν ένα τηλεφώνημα από τον προπονητή της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι μου είπε πως βρήκε τον αριθμό μου από τον Λίνεν ή τον Τσακίρη (δεν θυμάμαι 100%), αλλά ήταν πολύ ευθύς, μου είπε ότι θέλει να παίξω για εκείνον στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και συζητήσαμε ακόμα και για τις πιθανές αποδοχές μου. Ήταν περισσότερα από όσα μου είχε προσφέρει η ΑΕΚ βδομάδες νωρίτερα.

Του είπα ότι είχα κάνει ήδη την επιλογή μου ήμουν δεσμευμένος με την ΑΕΚ. Λίγες βδομάδες αργότερα, όταν μίλησα με τον Ντέμη, υπέθεσα ότι ήξερε γι’ αυτή την προσέγγιση του Ολυμπιακού κι εκείνη που είχα από τον Παναθηναϊκό, με ευχαρίστησε για το ότι έμεινα πιστός στη δέσμευσή μου και σε αντάλλαγμα προσφέρθηκε να ανεβάσει την αρχική προσφορά της ΑΕΚ, στην οποία είχα συμφωνήσει.

Δεν ήμουν υποχρεωμένος να τιμήσω τη συμφωνία και δεν ήταν υποχρεωμένος να ανεβάσει την προσφορά, αλλά οι άνδρες κάνουν αυτό που έχουν πει ότι θα κάνουν. Οι υπόλοιποι κλαίνε γι’ αυτό.

Σέβομαι τον κ. Λεμονή και τον Ντέμη πάρα πολύ. Ευθείς άνδρες.

Απλά λέω αυτή την ιστορία τώρα επειδή βλέπω τον Ολυμπιακό να παίζει με την αγαπημένη μου ομάδα και θέλω οι φίλοι της ΑΕΚ να ξέρουν γιατί έπαιρνα τόσο προσωπικά αυτό που αισθανόμουν τότε ως αδικαιολόγητη κριτική.

Το να πάω στην ΑΕΚ ήταν μια προσωπική απόφαση για μένα, αλλά εντάξει. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x