Europa League

Η ενδεκάδα του Γρηγορίου και η μπλόφα (;) των Σουηδών με Γκοϊτόμ

Οι θεωρίες στον Ατρόμητο τέλειωσαν, αφού η στιγμή της πραγματικής πρόκλησης έφτασε, με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να προπονούνται για τελευταία φορά πριν από το ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Αποστολή: Παύλος Κουστέρης

Αποφασισμένοι και σαφώς πιο ώριμοι συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονται αυτές τις τελευταίες ώρες πριν από το κρίσιμο ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Σουηδία οι παίκτες του Ατρόμητου.

Τα μεγάλα λόγια που έχουν ειπωθεί κατά το παρελθόν δεν είναι πλέον στο πρόγραμμα και οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου ετοιμάζονται να δείξουν εντός γηπέδου κατά πόσο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με πλήρη ρυθμό όπως είναι ο σύλλογος της Σόλνα.

Η σημερινή προπόνηση δεν είχε σαφώς την ένταση των προηγούμενων ημερών ενώ και ο νεαρός τεχνικός του Ατρόμητου δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και απλά χώρισε (όχι βάσει αναπληρωματικών και βασικών) τους παίκτες του σε δύο ομάδες, παίζοντας διπλό στο μισό γήπεδο.

Παρά το γεγονός ότι από τη σημερινή προπόνηση δεν φάνηκαν πολλά, η ενδεκάδα δείχνει να είναι «κλειδωμένη» κατά τα 10/11 και σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξί μπακ και οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό. Τη μάχη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας φαίνεται ότι την κερδίζει ο Μπίτολο που εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ’ ό,τι ο Κούρος.

Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία και από τα πόδια τους ο Γρηγορίου περιμένει πάρα πολλά, ώστε το πλάνο του να γίνει πραγματικότητα και στο γήπεδο. Όσο για την επίθεση, ο Ναπολεόνι θα είναι ξεκάθαρα στην κορυφή με τους Μαρσελίνιο και Ούμπιντες να είναι στα άκρα, αριστερά και δεξιά.

Τι συμβαίνει με Οφόρι και Γκοϊτόμ

Σε προηγούμενο άρθρο στο sport-fm.gr αναλύσαμε διεξοδικά την ΑΪΚ Στοκχόλμης και σταθήκαμε δικαιολογημένα στην παρουσία του Ενόκ Γκοϊτόμ. Ο Σουηδός κόντρα στην Έλφσμποργκ αγωνίστηκε με στομαχικές διαταραχές και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη, καθώς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Οφόρι που επίσης δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δηλώνεται κι αυτός αμφίβολος.

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για δύο πολύ κομβικούς παίκτες, δεν αποκλείεται αυτή η διαρροή να είναι παιχνίδι τακτικής των Σουηδών και τελικά αμφότεροι να είναι στο αρχικό σχήμα του Αντρέας Αλμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x