Stoiximan Super League

Η επίσκεψη του Καμπιάσο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού (pics/video)

Το απόγευμα του Εστεμπάν Καμπιάσιο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος άσος ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα «ερυθρόλευκα» ταλέντα.

Ραντεβού με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχε την περασμένη Τετάρτη ο Εστεμπάν Καμπιάσο στο Ρέντη με σκοπό να τους μεταφέρει τις πλούσιες εμπειρίες του από το ποδόσφαιρο.

Ο 36χρονος μέσος πέρασε τις πύλες του προπονητικού συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Ακαδημίας Θόδωρο Ελευθεριάδη. «Είμαι ο Εστεμπάν Καμπιάσο και χαίρομαι που είμαι μαζί σας», ανέφερε αρχικά, αφήνοντας άφωνους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Ελευθεριάδης τόνισε ότι: «αυτά που μάθατε σήμερα δεν θα τα μάθετε όσες προπονήσεις και να κάνετε». Ο Τάσος Πάντος, ο οποίος είναι βοηθός προπονητή στην Κ-15 και έχει παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League είναι ο πρώτος που ρωτάει τον Εστεμπάν και νιώθει χαρούμενος που τα «παιδιά» του έχουν αυτόν τον άνθρωπο μέσα στα αποδυτήρια και τον ακούν.

inner

inner

Μερικές από τις ατάκες του Εστεμπάν Καμπιάσο στους παίκτες της Κ-15:
«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έξω απ' αυτό. Πολλοί με ρωτούν γιατί παίζω ακόμη. Απαντώ γιατί λατρεύω το ποδόσφαιρο».

«Προσπάθησα να απολαμβάνω πάντα τη στιγμή. Εάν κοιτάς μακριά είναι δύσκολο να κοιτάς το τώρα».

«Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα πάντα αλλά εκείνος που μπορεί να ζήσει με λιγότερα».

«Πρέπει κάθε ημέρα ν' αφιερώνετε ώρες στο ποδόσφαιρο. Δεν φτάνουν δυο ώρες προπόνηση και γυμναστήριο. Πρέπει να βλέπετε αγώνες στην τηλεόραση, να μιλάτε μεταξύ σας για ποδόσφαιρο, να σκέφτεστε. Η μέρα έχει 24 ώρες και μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Είστε όμως σε μια ηλικία που θα πρέπει να επενδύσετε σ' αυτό που αγαπάτε».

inner

«Ο καλύτερος προπονητής που είχα ήταν αυτός που είχα στην ηλικία σας».

«Όταν ήμουν μικρός ήμουν μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Είχα πιο πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο και διάλεξα αυτό».

«Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερο ταλέντο από μένα. Όμως εγώ λέω στον εαυτό μου κάθε βράδυ ότι έχω δώσει τα πάντα. Έκανα το καλύτερo».

inner

«Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που όταν τον έχεις στην ομάδα σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις».

Ο Καμπιάσο δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά τα οποία του έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους! Ο αρχηγός της Κ-15 Θωμάς Γούλας μιλώντας για την επίσκεψη του Καμπιάσο στα αποδυτήρια της ομάδας του τόνισε: «Νιώσαμε μεγάλη ευχαρίστηση για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Αυτά που μάθαμε σήμερα θα μας βοηθήσουν στην πορεία μας και εάν τα έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας το μέλλον μας θα είναι επιτυχημένο».

Δείτε το σχετικό video του Olympiacos TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x