Κύπελλο Ελλάδας

Η επιστολή του Παναθηναϊκού για την κλήρωση

Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή του Παναθηναϊκού που έστειλε χθες στην ΕΠΟ και ζητούσε η σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου να γίνει από εκπροσώπους των ομάδων.

Από χθες ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει ένα αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το οποίο ζητούσε να διαφοροποιηθεί η διαδικασία και οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν τα μπαλάκια στην κλήρωση.

Μια κίνηση στην οποία είχαν ταχθεί υπέρ η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Σήμερα, έγινε γνωστό το περιεχόμενο της επιστολής αυτής, στην οποία οι πράσινοι εκφράζουν -μεταξύ άλλων- την πίστη τους για την αποδοχή του αιτήματος:

«Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την 4η Φάση των αγώνων του ευρισκόμενου σε εξέλιξη Κυπέλλου Ελλάδος για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο ότι κατά την αντίστοιχη διαδικασία στην προηγούμενη Φάση, παρατηρήθηκαν αταξίες τις οποίες σχολίασε αρνητικά ο αθλητικός τύπος, παρακαλούμε όπως στην αυριανή διαδικασία η ανάδειξη των ομάδων από την κληρωτίδα γίνει από εκπροσώπους των ομάδων, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψή σας.

Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει, περαιτέρω και στο έπακρον, τη διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x