Stoiximan Super League

Η επιστροφή Καμαρά και οι γνωστοί απόντες

Ατομικό ακολούθησαν και την Παρασκευή οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός στη Skoda Ξάνθη, ενώ επέστρεψε ο Καμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσείς του με την εθνική του ομάδα.

Προτελευταία προπόνηση πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (03/04, 19:00) με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League για τη Skoda Ξάνθη. Οι ποδοσφαιριστές της γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 και το δεύτερο περίπου μια ώρα μετά και δούλεψαν σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων ενώ στην προθέρμανση υπήρξαν ασκήσεις ταχύτητας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαστεριανός και Ορφανίδης ενώ επέστρεψε και ο Κασά Καμαρά μετά την κλήση του στην Εθνική Μαυριτανίας.

inner

Νωρίς το πρωί, το αθλητικό κέντρο της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, φιλοξένησε το 6ο Δημοτικό Σχολείο. Οι νεαροί μαθητές και οι νεαρές μαθήτριες επισκέφθηκαν και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τριάδη, Βασίλη Σκούρτη, Χρήστο Λισγάρα, Χρήστο Καρυπίδη, Αντριάν Λουσέρο, Λουίτζι Τσέναμο και Μανώλη Παπαστεριανό απάντησαν σε κάθε ερώτηση των παιδιών, υπογράφοντας αυτόγραφα, μπλούζες και μπάλες. Η ευχάριστη επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα παρακολουθώντας μέρος της σημερινής προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x