Stoiximan Super League

Η επιστροφή Ζέκα λύνει τα χέρια του Ουζουνίδη

Ο Ζέκα επανέρχεται από την τιμωρία του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περισσότερες επιλογές στα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό.

Οι επιλογές του Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ περιορισμένες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ενδεικτικό είναι πως οι «πράσινοι» έκαναν μόνο μία αλλαγή.

Η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα από την τιμωρία του, μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων, έρχεται να δώσει λύσεις στον 48χρονο τεχνικό. Ο Πορτογάλος μέσος, που είχε αποβληθεί στις 18/12 απέναντι στη Λάρισα κι έχασε τα ματς με Πλατανιά, Κέρκυρα, Κισσαμικό και ΑΕΚ, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο για τη 16η αγωνιστική.

Με την επάνοδο του Ζέκα στο βασικό σχήμα αναμένεται να συνθέσει δίδυμο στο κέντρο με τον Κουρμπέλη και ο Λουντ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιο προωθημένο ρόλο.

Πάντως από το προσεχές ματς θα λείψουν σίγουρα οι τρεις του Κόπα Άφρικα (Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί) και ο Ιμπάρμπο, ενώ πιθανότατα δεν προλαβαίνει ο Κουτρουμπής. Ίσως επιστρέψουν Μολέντο και Μέστο, ενώ οι Ιβανόφ και Σάμπα έχουν τεθεί εκτός πλάνων καθώς είναι στην έξοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x