Κύπελλο Ελλάδας

Η επτάρα θύμισε μια μεγάλη ΑΕΚ (video)

Σχεδόν 21 χρόνια πίσω -τότε που η ομάδα τους έπαιζε μπαλάρα και έδινε μια από τις καλύτερες παραστάσεις της με αντίπαλο τον Αθηναϊκό- γύρισε τους φίλους της ΑΕΚ η επτάρα της Πέμπτης στο Κύπελλο.

Η ευρεία νίκη επί ενός αντιπάλου όπως ο Απόλλων Λάρισας δεν θεωρείται σπουδαίο κατόρθωμα για την ΑΕΚ.

Πέρα όμως από το να φτιάξει την κακή ψυχολογία της έπειτα από τα άτυχα τελευταία αποτελέσματα, η «Ένωση» κατάφερε και κάτι άλλο την Πέμπτη: Να θυμίσει στους φίλους της μια τεράστια ομάδα του παρελθόντος.

Το σκορ λοιπόν με το οποίο επικράτησαν οι «κιτρινόμαυροι» (7-0) απέφερε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους εδώ και σχεδόν 21 χρόνια: Από τις 4 Νοεμβρίου 1996, όταν είχαν διαλύσει (ξανά με 0-7) τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα.

Σε ένα απόγευμα που η θεαματική ΑΕΚ της εποχής χόρευε στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ των Σαβέβσκι (2), Κωστή (2), Νικολαΐδη (2) και Κοπιτσή προσέφερε μια από τις γνωστές παραστάσεις της εκείνα τα χρόνια.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Παθιακάκης): Πλειώτας, Μόνος (58 Χατζηαγγελής), Κόλτζος, Θεοδωράκος (59Νέναντιτς), Μαυρομμάτης, Ρουτζιέρης, Τσιρώνης, Γκίνο, Σπίνουλας (66 Τσάνας), Βελής, Σιδηρόπουλος.

ΑΕΚ (Πέτρος Ραβούσης): Ατματσίδης, Μπορμπόκης (67 Κοπιτσής), Κασάπης, Μανωλάς (64 Ντόμπος), Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέφσκι (73 Μαρτσέλο), Μαλαδένης, Κωστής, Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x