Stoiximan Super League

«Η Εσπανιόλ θέλει πίσω τον Ντίντακ»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Εσπανιόλ ψάχνει για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι άνθρωποί της εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Βίλα Ντίντακ.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Βίλα Ντίντακ στην ομάδα εξετάζουν οι άνθρωποι της Εσπανιόλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportyou.es», οι Καταλανοί μετά την απομάκρυνση του Ρουμπέν Ντουάρτε για την Αλαβές θέλουν να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Ο 27χρονος έχει πολύ καλό όνομα στην Εσπανιόλ, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του και το 2011 είχε πάρει μεταγραφή για τη Μίλαν.

«Το πέρασμά του από την Ιταλία δεν στέφθηκε με επιτυχία όπως επίσης και η παρουσία του σε Μπέτις και Εϊμπάρ (σ.σ δανεισμοί). Μετά το τέλος του συμβολαίου του, πήγε στην ΑΕΚ όπου κατάφερε να βρει και πάλι την σταθερότητά του. Δυνατός, γρήγορος και με ποιοτικό αριστερό πόδι, με την επιστροφή του να δημιουργεί ανταγωνισμό με τον Άαρον για την θέση του αριστερού μπακ».

Όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ, οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του φαίνεται πως κατέληξαν σε ρήξη. Η Ένωση βέβαια διατηρεί οψιόν ανανέωσης κι εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι αφού μπορεί να «δεσμεύσει» το μέλλον του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x