Euro 2016

«Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ»

Στην θετική εμφάνιση της Εθνικής στάθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος υποσχέθηκε εμφανίσεις γεμάτες πάθος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του στη συνέχεια.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της Εθνικής στη Βουδαπέστη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οι διεθνείς έδωσαν το 100% κόντρα στην Ουγγαρία και το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δώσαμε το 100% στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Παλέψαμε, πήραμε την ισοπαλία και θα δούμε στη συνέχεια τι θα κάνουμε».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Δεν μπορώ να πω τι δεν κάναμε καλά, αλλά σημασία έχει πως τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε όπως σήμερα, να τα δίνουμε όλα. Σήμερα ήμασταν άτυχοι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για τα επόμενα παιχνίδια, είπε: «Η ζωή συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να κερδίσουμε. Δεν μπορώ τι να περιμένει ο κόσμος, αλλά να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x