Stoiximan Super League

Η φάση είναι… Βιγιαφάνιες!

Ο Στραματσόνι έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς, όμως και πάλι κορυφαίος ήταν ο Βιγιαφάνιες (γκολ και ασίστ), στη φιλική ισοπαλία (2-2) με τον Πανελευσινιακό. Πολύ καλός και σκόρερ, ξανά, ο Ρινάλντι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές με ελάχιστα λεπτά στα πόδια τους αλλά και πιτσιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν και αυτοί στην φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του για την τριάδα της άμυνας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, έχοντας στο βασικό σχήμα τους Μολέδο, Ιβανόφ και Σάμπα, ενώ είδε τον Βιγιαφάνιες να κάνει τα πάντα (ασίστ και γκολ) στο γήπεδο στο 2-2 με τον Πανελευσινιακό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ήταν φλύαρος στην τελική προσπάθεια. Ο Ρινάλντι στο 4’ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Αγριμάκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο πορτιέρε των γηπεδούχων είχε και πάλι καλή αντίδραση στο πλασέ του Βλαχοδήμου. Στο 21’, ο Μαρινάκης έκανε ένα αδύναμο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή που δεν ανησύχησε τον Αγριμάκη.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 35’, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο ματς για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, ο Ρινάλντι αστόχησε (ψηλά άουτ) στο πέναλτι, που είχε υποδείξει ο Βάτσιος για χέρι του Ρόκα. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι «σταχυοφόροι» ευτύχισαν να πάνε με το προβάδισμα στο ημίχρονο. Ο Σταματάκης έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και έκοψε τη μπάλα, με τον Ταμπάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» μπήκαν με περισσότερη διάθεση, ο Στραματσόνι άλλαξε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και οι παίκτες του έδειχναν να ανταποκρίνονται καλύτερα! Στο 50’ ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά το σουτ του νεοεισελθόντα Χατζηγιοβάννη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και οκτώ λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Ο Βιγιαφάνιες έγινε κάτοχος της μπάλας και με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Ρινάλντι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Στεριώτη. Στο 62’ δε, ο «Βίγια» ξαναχτύπησε! Αφού πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάγια αριστερά, πέρασε σαν σταματημένο τον Τσούπρο και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι ξεχειλίζει από ποιότητα και είναι ένας απαραίτητος παίκτης για τον Παναθηναϊκό.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι πράσινοι είχαν ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν και τρίτο τέρμα, δεν το πέτυχαν και τελικά ο Πανελευσινιακός τιμώρησε την φλυαρία του αντιπάλου του. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαμπατάκου από τον Μαρινάκη και ένα λεπτό μετά ο Ναούμ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x